OW Cup Introductiecursus

Slider trainingcenter 2

OW Cup Introductiecursus:

Afstellen van een racemotor

Datum: zaterdag 20 januari 2018
Cursusprijs: €120,- inclusief lunch en 21% BTW
 

Deze introcursus is speciaal geschreven voor de OW Cup en hierin behandelen we de basisbeginselen van het afstellen van een racemotor.

Vering speelt een belangrijke rol bij het hard rijden op een circuit. In deze cursus laten we je zien hoe je de instelling van de vering aanpast aan jouw rijstijl. We gaan in op de rol van demping en rijhoogte en hoe je die kunt aanpassen. We gaan alle afstellingen relateren aan problemen die je tijdens het rijden tegen kunt komen zoals wijdlopen, gripproblemen en een pompende motor.
Je pikt dus gelijk een stuk praktijkervaring mee!


Maar ook andere zaken komen aan bod. Denk hierbij aan de banden en aan de tandwielverhoudingen waar je mee rijdt en wanneer je die aan zou kunnen passen.

Tot slot behandelen we een aantal eenvoudige en goedkope laptimers/datasystemen (de AIM Solo / Solo DL). We gaan in op het nut van een datasysteem en hoe gebruik je dit systeem om harder te rijden. Aan de hand van voorbeelden van data opgenomen op verschillende circuits gaan we hier dieper op in.

Kortom, deze cursus geeft je basiskennis, zo niet essentiële kennis, om veilig en snel op het circuit te racen en je maximaal te laten genieten van jouw hobby!

De cursus wordt gegeven in een speciaal hiervoor ingerichte cursusruimte bij Ten Kate Racing Products. Een lunch is inbegrepen en vanzelfsprekend is er een rondleiding over de raceafdeling van Ten Kate Racing.

Interesse?
Meld je aan voor de cursus door op de onder staande button te klikken.
Vergeet niet je gegevens te vermelden!

Reserveer button