Basiscursus vering

Slider trainingcenter 2

Basiscursus vering:

Afstellen van vering/demping

Datum: 3 februari VOL!! 2e trainingdag 10 februari 2018
Cursusprijs: €249,- inclusief lunch en 21% BTW
 

Deze cursus is bedoeld voor coureurs en monteurs van raceteams die meer willen weten over de werking van de veringcomponenten en de invloed die ze hebben op de geometrie van de motor. Het uiteindelijke doel is om deze kennis te gebruiken om een racemotor beter af te stellen en een aantal basis werkzaamheden als veren wisselen zelf uit te kunnen voeren.

We leggen een basis door eerst de theorie van vering en demping te behandelen. Aansluitend wordt de opbouw van de veervoorpoot en de opbouw van de achtershock in praktijk gedemonstreerd waarbij de functie en werking van de verschillende componenten wordt behandeld. Verder gaan we in op zaken als onderhoud, het nut hiervan en de werking van de testbank voor veringcomponenten.

Met de kennis van veringcomponenten wordt de link gelegd naar de geometrie van de racemotor en wordt bepaald welke invloed de veringcomponenten hierop hebben. We ronden de cursus af met een laatste blok waarin we rijeigenschappen en problemen relateren aan de set up van de motor.

Tijdens de cursus laten we je zien hoe je veren wisselt (voor en achter) en hoe je de luchtkamer meet van de veervoorpoot. Ook laten we je veel praktijkvoorbeelden zien zodat je gaat beseffen hoe de verschillende veringonderdelen in de praktijk functioneren.

De cursus wordt gegeven in een speciaal daar voor ingerichte cursusruimte bij Ten Kate Racing Products waar we met behulp van een demonstratiemodel en filmbeelden de cursus visueel ondersteunen. Een lunch is inbegrepen.


Interesse?
Meld je aan voor de cursus door op de onder staande button te klikken.
Vergeet niet je gegevens te vermelden!

Reserveer button