Slider-trainingcenter-1 Slider-trainingcenter-2 trainingscentre-1

Training Center

Become an expert yourself!

Do you have the skills?

Theory and practice that will get you to the next step!

Dynamic training facilities

Use of high end audio and video equipment

Training Center

In 2015 hebben RacePlan en Ten Kate Racing Products in samenwerking met de OW Cup voor het eerst een cursus opgezet. Deze cursus behandelde de basisbeginselen van vering en de basisbeginselen van datalogging. De cursus is maar liefst 4 keer gegeven en de reacties van de deelnemers waren positief. Een veelgehoorde opmerking van de deelnemers was dat ze graag meer wilden leren over vering en de verschillende veringcomponenten.

Voor 2016 hebben we op basis van het commentaar van de deelnemers twee nieuwe cursussen opgezet, waarbij we een aparte cursus over vering gaan aanbieden en een aparte cursus over het gebruik van datalogging. Nieuw is dat we in deze laatste cursus aandacht gaan besteden een de elektronische ondersteuning die op de nieuwe generatie Superbikes is te vinden. Doel is dan om te leren hoe je traction control, anti wheely control en engine brake systemen afstelt.

Ook nieuw is een introductiecursus voor OW Cup rijders waarin je de leert hoe je een racemotor afstelt. Deze cursus is bedoeld voor coureurs die een eerste stap willen maken in het leren afstellen van een motor.

 

OW Cup Introductiecursus:
Afstellen van een racemotor
za 26 nov.2016 en za 7 jan. 2017
€ 120,- inclusief lunch en 21% BTW
 Button cursus info
Basiscursus vering:
Afstellen vering/demping
21 jan. 2017 vol!> extra cursus op 4 februari!!
€ 249,- inclusief lunch en 21% BTW
Button cursus info 
Basiscursus Data:
Data logging en elektronica
28 jan. 2017
€ 249,- inclusief lunch en 21% BTW
 Button cursus info